
Výfukové ventily a teplomery pomáhajú stabilizovať a kontrolovať proces destilácie. Po fermentácii je možné sud priamo použiť na ohrev. Tip: Alkohol sa premení na paru pri teplote približne 77 °C, zatiaľ čo voda vo fermentovaných produktoch sa premení na paru pri 100 °C. Ušetrite čas chladenia a vodné zdroje! Vysokokvalitné medené špirály vo vnútri trubíc sú hladké a nedrvivé, čo zaisťuje rýchle chladenie a zároveň znižuje zvyšky a dochuť. Sud je dobre vyrobený a nie je ľahké ho rozbiť. Destilačný prístroj je vybavený zosilnenými tesneniami na viečkach sudov, ktoré znižujú straty pary a zabraňujú únikom. Úprimnosť a remeselné spracovanie vyžarujú! Táto destilačná jednotka je ideálna pre začiatočníkov, ktorí chcú doma variť a vyrábať ovocné vína, rum, vodku, destilovanú vodu a iné destilované produkty.
Dodanie možné už 23.12.
Od 120 €
Do 14 dní
100% bezpečne